Martti Toivokoski perusti MT-Huollon kesäkuussa vuonna 1972. Hän toimi muutaman kuukauden yksin hoitaen kaikki yrityksen asiat asennuksista paperitöihin. Toivokosken vaimo tuli yritykseen toimistotöihin jo samana vuonna lokakuussa. Ensimmäinen perheyrityksen ulkopuolinen työntekijä palkattiin asennustöihin vasta vuonna 1976. 

Martti Toivokoski oli käynyt ammattikoulun radio-ja tv-asentajalinjan ja armeijan laivaston sähköttäjän ”titarin” koulutuksen. Antennialaan hän perehtyi ollessaan vuosia kahdessa eri antennialan yrityksessä myös työnjohdollisissa tehtävissä. Martti Toivokoski suoritti Yhteisantenniurakoitsijatutkinnon vuonna 1971 ja Suuryhteisantennijärjestelmien täydennyskoulutuksen vuonna 1975 sekä runsaasti erilaisia alaan liittyviä kursseja. Niitä olivat mm. satelliittilähetysten vastaanottoa ja digiaikaan valmistautumista varten järjestetyt kurssit. Myös yritysjohtajan koulutuksissa hän kävi säännöllisesti.

Martti Toivokoskella oli 1960-luvulla hetken aikaa kumppanin kanssa radio-ja tv-korjaamo Helsingin Fredrikinkadulla. Martti Toivokosken intohimona on ollut purjehdus. Hän myi yrityksen vuonna 2009 ja siirtyi eläkkeelle.

MT-Huolto Oy:n toimipaikka on ollut Helsingin Vartiokylässä, Puotilassa, Herttoniemessä Mekaanikonkadulla ja Hitsaajankadulla. Nykyisin MT-huolto Oy:n toimipaikka on Helsingin Vuosaaressa.

 

martti toivokoski porkkalanselällä 1971

martti toivokoski porkkalanselällä 1971