OLEN MARKKU KONTKANEN.    MT-HUOLTO OY:N PALVELUKSESSA OLEN OLLUT VUODESTA 1978. OLEN NYKYISIN VASTAAVA ASENTAJA   JA TOIMIN MYÖS TYÖNJOHDOLLISISSA TEHTÄVISSÄ.   TUNNEN oMAKOTITALOJEN ja Taloyhtiöiden ANTENNIJÄRJESTELMÄT,    JOTEN OTA yHTEYTTÄ!

OLEN MARKKU KONTKANEN.
MT-HUOLTO OY:N PALVELUKSESSA OLEN OLLUT VUODESTA 1978. OLEN NYKYISIN VASTAAVA ASENTAJA JA TOIMIN MYÖS TYÖNJOHDOLLISISSA TEHTÄVISSÄ. TUNNEN oMAKOTITALOJEN ja Taloyhtiöiden ANTENNIJÄRJESTELMÄT, 
JOTEN OTA yHTEYTTÄ!

Osa taloyhtiöistä on kunnostuttanut verkkonsa erinomaisesti, mutta edelleen asuinalueilla sijaitsee korjaamattomia verkkoja. Tämä yleensä ilmenee asukkaiden ja yritysten ilmoituksina häiröistä tv-kanavilla ja/tai laajakaistayhteyksissä.

Asennamme antennijakoverkkoja kaiken kokoisiin kiinteistöihin.

Useinhan uusi verkko rakennetaan putki- tai julkisivuremontin yhteydessä. Uuden antennijakoverkon tuomat hyödyt verrattuna vanhaan ovat kiistattomat.

Kun vanha verkko kunnostetaan, niin usein on kyseessä ns. ketjuverkko. Ketjuverkon viimeisin käyttäjä eli linjan viimeinen antennirasia on monesti kerrostalon alin huoneisto tai katutason liiketila. Liiketilat tarvitsevat hyvin toimivan laajakaistayhteyden mm. maksupäätteitä varten, joten myös vanhan verkon kunnostaminen on järkevää ja hyödyt välittömät.

Helsingissä vanhimmissa taloyhtiöissä  vanhan verkon kaapeloinnit ovat usein ulkoseinillä ja kaapeleiden kunto saattaa olla hyvin huono.
Pyydä meiltä tarjous uuden verkon rakentamisesta tai verkon kunnostuksesta oheisella lomakkeella tai soita (09) 759 7400.

Lähitulevaisuudessa päivitetään noin 50 000 antennijärjestelmää - onko taloyhtiösi ensimmäisten joukossa?

Suomessa on noin 300 asentajaa, joiden on asennettava noin 50 000 uutta antennijärjestelmää taajuusmuutosten aikana 2015-2016. Taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden tulee olla aktiivisia ja selvittää ajoissa antenniurakoitsijan kanssa, mitä töitä tarvitaan ja missä aikataulussa. Sen jälkeen myös talon asukkaiden on viritettävä televisionsa vastaamaan uusia taajuuksia, eikä se välttämättä onnistu kaikilta. Lue lisää HD-teräväpiirtoasennukset-sivultamme.

Kaiken tarvittavan tiedon antennitelevisiojakelusta ja kanavanipuista saat Viestintäviraston sivuilta.

Katso Sinulle hyödyllinen Linkit-sivumme.